FOTO / Rasim Ljajić pao pod auto! Ministar se valjao u snijegu

0
1159

Ledeni talas zapljusnuo je i Rasima Ljajića, potpredsjednika Vlade i ministra trgovine, turizma i telekomunikacije, i natjerao ga da se usred Beograda okupa u snijegu.

Kurirov paparaco ulovio je ministra nedaleko od njegovog radnog mjesta u Palati Srbije u trenutku dok se borio da odglavi automobil iz snijega.

blank
Foto: Kurir

Ispostavilo se da je Ljajić imao dvostruki peh, jer mu je njegov četvorotočkaš otkazao poslušnost u dubokom snijegu, pa ga je poslije popravke jedva izvukao na siguran teren.

blank
Foto: Kurir

Sreća u nesreći je bila da mu je u pomoć pritrčao prijatelj. Minut-dva su čačkali nešto ispod haube, ali ništa se nije pokrenulo dok ministar nije zalegao u snijeg da proveri prednji trap “golfa”.

blank
Foto: Kurir

Ljajić se nije štedeo, pa se bez imalo dvoumljenja uvaljao i pokvasio i pantalone i jaknu. Onako na kolenima, zagledao je šta ne štima, okretao glavu, mahao rukama i dovikivao nešto drugu koji je pokušavao da startuje vozilo. I vrijedelo je! Motor se začuo, a majstor Rasim je odahnuo, čisteći odjeću od snijega.

blank

Pogurao je onda automobil, izvukao ga na asfalt, zahvalio prijatelju i seo ponovo za volan. Ministar je očigledno uspeo da na vrijeme stigne na sjednicu Vlade, pošto se na fotografijama iz Nemanjine 11 vidi kako uredno sjedi na svom mjestu.

blank
Foto: Kurir
blank
Foto: Kurir