Gradi se kružni tok u blizini Opšte bolnice, mijenja režim saobraćaja

0
1164
blank

Zbog radova na izgradnji kružnog toka na raskrsnici ulica Veljka Vlahovića, Višegradske, Marka Kraljevića, Hadžet i Generala Živkovića u narednih 30 dana biće promijenjen režim saobraćaja u tim ulicama, saopštila je danas lokalna samouprava.

Iz Višegradske će moći da se skreće levo u ulice Oslobođenja, Kosančićevu, Srđana Stojovića i Dalmatinsku, a desno u Hercegovačku.

Alternativni saobraćaj iz Ulice Hadžet odvijaće se skretanjem desno u Emina Redžepagića i Partizansku i lijevo u Hercegovačku.

Vozači će iz Ulice generala Živkovića, iz pravca od O.Š. “Vuk Karadžić”, moći da skrenu u Radničku i Partizansku, dok će se saobraćaj iz Veljka Vlahovića preusmjeravati u poprečne ulice.

Kružni tok na raskrnici pet ulica u blizini Opšte bolnice trebalo je da bude izgrađen prošle godine, ali radovi nisu započeti zbog loše urađenog projekta koji je morao biti poslat na reviziju.

Na tenderu lokalne samouprave za izbor izvođača radova pobedila je kompanija “Novi Pazar put” koja je ponudila da kružni tok izgradi za 5,3 miliona dinara.