Hodžić (SDP): Problemi u Prijepolju počeli dovođenjem SPP u vlast

0
1053
blank
Screenshot/TV Forum

Nakon burne sjednice lokalnog parlamenta u Prijepolju, Sandžačka demokratska partija (SDP) u narednim danima iniciraće sastanak sa naprednjacima, na kojem će predložiti uspostavljanje drugačijih odnosa u koaliciji u tom gradu.

Prvi čovjek partije Rasima Ljajića u Prijepolju, Esad Hodžić, poručuje da trenutno stanje, u kome se nalazi široka koalicija, ne može ostati na snazi, po cijenu da njenova stranka pređe u opoziciju, prenosi portal PP Media.

“Makar mi prešli na drugu stranu, ovako više ne možemo raditi. Ovo više nećemo tolerisati. Šta će Srpska napredna stranka odlučiti to ćemo vidjeti, uglavnom naš stav je jasan, dalje više ne može ovako”, zaključio je prvi čovjek stranke Rasima Ljajića u Prijepolju.

On je podsjetio da je prijepoljska vlast u prvih 100 dana funkcionisala besprekorno. U tom periodu zatvorena je deponija “Stanjevine“ i nastavljeni su radovi na mostu u Šarampovu. Takođe, asfaltirani su brojni lokalni putevi.

“Međutim, problemi u vlasti nastali su nakon odluke naprednjaka u Beogradu da prošire vlast u Prijepolju sa Strankom pravde i pomirenja. Ipak, umjesto daljeg razvoja grada na Limu, kadrovska rješenja koja je ta partija predložila doprinijeli su razdoru u vlasti, te su promjene očigledno neminovne”.

Izvor: PP Media