Hot: Stekli se uslovi za uvođenje prinudne uprave u Tutinu

0
503
blank
Screenshot

Predsjednik opštine Tutin Salih Hot rekao je danas, nakon što ni u 12 sati nije održano skupštinsko zasijedanje, da su se stekli uslovi za uvođenje prinudne uprave.

“Neki su preuzeli odgovornost za sve što će se dešavati. Nije više odgovornost na mojoj partiji i na meni, neko je htio da na ovaj način rešava pitanja naših građana. Žao mi je, nezgodno je vrijeme, trebalo je do kraja godine da završimo neke započete projekte. Počinje zima, potrebno je obezbediti ogrjev za našu djecu u školama”, rekao je Hot.

On je rekao da je opština sada u težoj situaciji i da ne zna kako će biti dalje.

“Sve sam pokušao i dalje ću pokušavati da sve funkcioniše kako je trebalo. Stekli su se uslovi za uvođenje prinudne uprave jer je istekao rok za održavanje sjednice Skupštine. Sada je sve na organima koji su za to zaduženi i koji mogu da uvedu prinudnu upravu. Žao mi je, prije svega, kao čovjeku, ali mislim da druge odborničke grupe nisu svjesne odgovornosti.

Prinudnoj upravi samo ime kaže da nije dobra jer se tu donose neke druge mjere. U toj prinudnoj upravi odluke donosi mali broj ljudi i bojim se da neće biti uspješna”, rekao je Hot.

Izvor: SANA