Ličinina supruga osumnjičena da je pomagala u pokušaju ubistva muža

0
4217
blank

Dan nakon što je Baranin Nusret Ličina (41) ranjen iz vatrenog oružja u porodičnoj kući, barska policija je rasvijetlila slučlaj i uhapsila osumnjičenog za pokušaj ubistva, kao i suprugu ranjenog kojoj se na teret stavlja krivično djelo pomaganje. Uhapšen je državljanin Kosova Volton Duraj (21), kao i Sabiha Ličina koja u braku sa Nusretom ima dvoje maljetne djece.

Volton Duraj ušao je u porodičnu kuću Nusreta Ličine (41), u četvrtak veče i dok je čovjek sjedio na trosjedu u dnevnoj sobi napadač je ispalio više hitaca. Ličina je pogođen sa tri metka- u glavu i ruke. Dok je Duraj pucao u Ličinu, njegova supruga Sabiha nalazila se u kupatilu i te noći kad je muž ranjen policiji je kazala da ništa nije čula, niti je vidjela napadača. Dvoje maloljetne djece, sin krćerka, srećom u momentu ranjavanja njihovog oca, nisu bila u kući.

Nepuna 24 sata, od porodične drame u Baru, policija je sklapila mozaik, i stavila lisice na ruke Duraju, i supruzi ranjenog Ličine. Prema našim saznanjima, kod Duraja je pronađen i pištolj.

Prema saznanjima, motiv napada na privatnog preduzetnika iz Bara nije bio materijalne već privatne prirode. Ono što je istražiteljima na početku bilo jasno, nijedan trag nije upućivao na pokušaj pljačke.

Podsjetimo, napadač je ispalio pet hitaca od kojih su tri pogodila Ličinu – jedan u obraz, drugi u lijevi lakat, a treći u desnu šaku..

U policijskim evidencijama Nusret Ličina se ne vodi kao bezbjedonosno interensantno lice. U barskom naselju Šušanj, za Ličinu kažu da je vrijedan, posvećen poslu i porodici.

Ličina se nedavno vratio iz Njemačke, gdje je radio neko vrijeme.

Iz Opšte bolnice Bar, potvrdili su da je zdravstveno stanje Nusreta Ličine stabilno, nakon što su hirurzi obavili operacije i izvadili dva metka iz lakta i šake.