Ljajić beogradskim penzionerima dijelio domine i “čoveče ne ljuti se”

0
961
blank
Foto: Beta

Predsjednik SDP Srbije Rasim Ljajić posjetio je danas Udruženje penzionera Opštine Zvezdara koje egzistira u okviru Saveza penzionera Srbije i ima 38.000 članova od kojih je 12.000 aktivno u tri penzionerska kluba.

Iz SDPS je saopšteno da su penzioneri u razgovoru sa Ljajićem istakli da su klubovi okvakvog tipa njihova druga kuća u kojoj se druže i provode svoje slobodno vrijeme.

Kao problem su, kako se navodi, istakli su nedostatak prostora i više ovakvih klubova.

blank
Foto: Beta

Udruženje Opštine Zvezdara svojim članovima na različite načine izlazi u susret od organizovanja zabava, izleta do novčanih pozajmica koje im penzioneri u ratama vraćaju.

Samo tokom prošle godine oko 600 penzionera Udruženja Opštine Zvezdara iskoristilo je vaučere za besplatan boravak u banjama širom Srbije.

blank
Foto: Beta

Predsjednik Udruženja Srećko Barlov kaže da je Rasim Ljajić prvi ministar koji je ikada obišao Udruženje penzionera Zvezdara i sa njihovim članovima popričao o mogućnostima unapređenja kvaliteta života ljudi treće životne dobi.

Ljajić je, kako se navodi, obećao da će vrlo brzo posjetiti i klubove u Mirijevu i Velikom Mokrom Lugu koji su dio Udruženja penzionera Opštine Zvezdara.