Ljajić: Najčistija pobjeda ikad

0
807
blank
Foto: radiostoplus.com

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i osnivač Sandžačke demokratske partije (SDP) Rasim Ljajić ocijenio je večeras da je pobjeda njihove liste na lokalnim izborima u Novom Pazaru najčistija ikad ostvarena.

On je u obraćanju pristalicama koje su slavile pobjedu liste “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” kazao da je još na predizbornom mitingu najavio da će “pobjeda biti ubjedljiva”.

“Ovo je najčistija pobeda koju je iko ikad ostvario u Novom Pazaru. Nismo rekli niti jednu ružnu riječ, niti jedan plakat iscijepali nismo. O nama govore naši rezultati, imamo najbolje rezultate, najbolje ljude, članove, simpatizere”, poručio je Ljajić.

On je kazao da su izbori protekli mirno, a da je njihova lista, kako je kazao, pobijedila na 90 odsto biračkih mjesta.

“Nećemo se ponijeti u pobjedi, pružićemo ruku svakome ko voli Novi Pazar i kome je on u srcu. Radićemo na društvenom miru, stabilnosti i dobrim komšijskim odnosima. Neće biti svađe, podjela i mržnje, nikada to nismo propagirali i nećemo ni sada. Hoćemo da Novi Pazar bude mali Istanbul na Balkanu”, istakao je Ljajić.

Prema preliminarnim rezultatima, koje je objavila SDP, lista “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” osvojila je preko 52 odsto glasova.

Izvor: Radiostoplus.com