Micanović: Nemam više snage, neka moj mezar bude opomena svima koji otimaju i kradu

0
964
blank

Komunalna inspekcija Opštinske uprave u Prijepolju čiji je načelnik Sabira Hodžić (SPP) danas je zaplijenila i uklonila transparente “halal džipa i štrajka glađu” ali nije uspjela da oduzme pehare koje smo znojem osvojili, kaže Adis Macanović koji 14. dan štrajkuje glađu ispred zgrade Opštine.

“Evo me ispod nastrešice pred vratima opštine, tu ću provesti noć. Ostalo mi je samo ćebe, a pehare sam sklonio, nedam im to je naš znoj” kaže Micanović.

blank
Foto: foruminfo.rs

Na pitanje kako se osjeća Micanović za GZS vidno skrušen i iznemoglim tonom kaže:

“Gotov sam, osjećam, nemam više snage, ali neka umrem za pravdu, ne idem odavdje. Neka moj mezar bude opomena svima koji otimaju i kradu. Neću popustiti jer znam da na kraju istina pobjeđuje. Kad tad, neka znaju, ovo će stići sve one koji misle da su silni i moćni.”

blank
Foto: foruminfo.rs

Inače, za srijedu je u Prijepolju najavljena protestna šetnja građana u znak podrške Micanoviću, a do sada je peticiju potpisalo blizu 2.000 najuglednijih građana ovog grada.

Predsjednik opštine Dragoljub Zindović izbjegava kontakt sa javnošću. Neki trde da je uzeo neplanirani godišnji odmor ali ta vijest nije proverena.

Micanović već 14. dan ne uzima hranu i njegov život prema riječima stručnjaka ozbiljno je ugrožen.