Nikola iz Prijepolja: Bošnjaci i IZ nam opremaju bolnicu, crkva i država bacaju pare na postavljanje krsta

0
827
blank
Foto: Screenshot/Tanjug/MUP RS

Pravoslavac iz Prijepolja Nikola Obradović na društvenoj mreži Facebook prokomentarisao je vijest o postavljanju krsta iznad manastira Mileševa na vrhu brda Titerovac.

Obradović ukazao da su tokom epidemije koronavirusa Islamska zajednica i Bošnjaci uručili donacije prijepoljskoj bolnici u visini od 100.000 eura, dok oni koji postavljaju krst (Srpska pravoslavna crkva i Ministarstvo unutrašnjih poslova) nisu uručili ni jednu donaciju.

Komentar prenosimo u cijelosti.

“Umesto da crkva i država daju novac prijepoljskoj bolnici da se opremi oni bacaju novac na postavljanje krsta…Pa zar nije sramota da mi Srbi nismo ni jednu donaciju u prijepoljsku bolnicu poslali za vreme pandemije, a da su Bošnjaci i Islamska zajednica, zajedno samnom, njihovim džematima iz inostranstva što u novcu što u opremi donirali oko 1000.000 eura? ne razumem, šta naša crkva i država pokušavaju sa postavljanjem krsta? Bolje je da su podigli crkvu nego što postavljaju krst ili da su donirali nešto u bolnicu ili pomogli neku siromašnu porodicu. Crkva ima bar funkciju a krst ne. Treba da nas je sramota šta mi podržavamo”, napisao je Obradović.

blank

Izvor: Sandžak Press