Novi Pazar / Skoro pet miliona eura za rekonstrukciju OŠ “Desanka Maksimović”

0
312
blank

Konzorcijum kompanija, na čelu sa novosadskom firmom “GAT”, pobijedio je na tenderu lokalne samouprave Novog Pazara za rekonstrukciju Osnovne škole “Desanka Maksimović” i izgradnju fiskulturne sale, saznaje radio Sto plus.

Konzorcijum koji, pored te kompanije, čine i novosadske firme “Tehno inženjering” i “Enterijer Moša Srb”, te beogradski “Securiton” i novopazarski “Ikan 2013”, dostavio je ponudu od 587 miliona dinara sa porezom na dodatu vrijednost, što je nešto više od 4,9 miliona eura.

Tenderska komisija je odlučila da im se dodjeli ugovor koji bi, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih dešavanja, trebalo uskoro da bude potpisan.

Na tender se prijavila i grupa ponuđača koju su činili “FMS Kvart” iz Oreškovice i “Modulor” i “Tesla sistemi” iz Beograda, ali je njihova ponuda bila za oko 3,5 miliona dinara skuplja.

Firma “GAT” prethodno je dobila poslove rekonstrukcije Osnovne škole “Bratstvo” vrijedne oko 5,3 miliona evra, te izgradnju novog objekta OŠ “Svetozar Marković” u Sjenici u vrijednosti od 11,7 miliona eura.

Izvor: Radiostoplus.com