Novogodišnji poklon Ljajićeve TV građanima Sandžaka: Intervju sa Arkanovom udovicom

0
1333
blank
Screenshot

Radio-televizija Novi Pazar snimila je i u svom programu emitovala novogodišnji intervju sa folk pjevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom.

Emitovanje ovog intervjua, na televiziji koja se finansira iz gradskog budžeta Novog Pazara, izazvalo je negodovanje brojnih građana ovog grada, a nisu izostali ni negativni komentari na društvenim mrežama.

Jedan od komentara na Facebooku napisao je Novopazarac Amer Ljajić, koji ovom prilikom objavljujemo:

“Konačno je RTV ispunila želju građanima Pazara! Svedoci smo da živimo u teškim okolnostima, da su ljudima uzori pogrešne osobe, da je sve više nemorala, ali evo, Novogodišnji poklon od naše televizije. Nije jelka, nije Deda Mraz, to je naša Ceca! Sigurno će se javiti neki hejteri i reći: Da li je bre moguće da radite intervju sa Cecom?! Žena koja je bila u zatvoru, koja je skoro nosila nanogicu i bila u kućnom pritvoru. Ceca koja je priznala da je protivpravno prisvajala novac, koja je zbog toga, kao i zbog nedozvoljenog držanja 11 pištolja, osuđena! Žena čiji je muž činio razna zlodela u ratu. Žena koja se družila sa ubicama i vođama zemunskog klana?

Ne obazirite se na sve to što kažu ti hejteri! Jeste da je to istina, ali zar zbog tih sitnica da građanima Pazara uskratimo dubokoumne poruke naše princeze Cece? Hvala još jednom RTV, koja se finansira i iz gradskog budžeta, to jest iz džepa građana Pazara, koji su danonoćno čekali ovaj intervju”, napisao je Ljajić.

blank