Novopazarac osumnjičen da je izbo trojicu policajaca u Sutomoru uhapšen kod Mehovog krša

0
957
blank

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar i Stanice granične policije uhapsili su A.H. koji je osumnjičen da je u noći između subote i nedjelje u diskoteci “Habana” u Sutomoru izbo trojicu policajaca.

On je, kako Infolid.rs saznaje, uhapšen u blizini graničnog prijelaza. Policija je uhapsila još jednu osobu koja je upravljala automobilom u kojem je bio osumnjičeni Albin H. On je uhapšen od strane srbijanske granične policije.

Iz Uprave policije ranije je “Vijestima” saopšteno samo da su tri policajca povrijeđena kada su se umješala u incident u tom lokalu.

Prema saznanjima “Vijesti” policajci, koji nijesu bili na službenom zadatku, reagovali su nakon što je grupa muškaraca iz Novog Pazara počela da maltretira nekoliko djevojaka koje su bile u istom lokalu.

Prema jednoj verziji, sva trojica policajaca, bili su gosti tog lokala, a prema drugoj, u tom objektu bili su angažovani kao obezbjeđenje.

Policijski službenici Crne Gore su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obavještenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.