Novopazarci krenuli u potragu za nestalim Muhamedom Fetahovićem

0
767
blank

Drugi dan se traga za Muhamedom Fetahovićem iz Novog Pazara, koji je nestao jučer oko 13:00 sati. Otac nestalog mladića je za Sandžak televiziju potvrdio da još uvijek nema nikakvog pomaka, niti bilo kakve informacije o njegovom nestanku. 

Nestanak je prijavljen policiji, a porodica i prijatelji tragaju za nestalim mladićem.

Džemat Islamskog centra Gazilar danas je oko 12:00 sati pokrenuo u potragu za nestalim mladićem, prenosi SANA.

“Cijele noći smo na terenu i tražimo mog sina, ali nažalost još uvijek nema nikakvog pomaka. Ne znamo u kom smjeru je otisao, mobilni telefon mu je i dalje isključen, jako smo zabrinuti i uplašeni. Iz PU Novi Pazar su nam rekli da će tek nakon 24 sata od njegovog nestanka izaći na teren i krenuti u potragu. Ne znam šta više da kažem, teško mi je”, kazao je zabrinuti otac nestalog mladića.

Na društvenim mrežama se dijele njegove fotografije, uz apel svima da, ukoliko ga primjete, obaveste njegovu porodicu na brojeve telefona 064 443 54 44 ili 069 162 29 58.

Kako je prethodno objavljeno, Muhamed Fetahović je nestao je jučer kada je krenuo ka Islamskom centru Gazilar na džumu namaz, ali prema riječima oca pretpostavlja se da na džumu nije stigao, što su potvrdile snimci nadzorne kamere ovog vjerskog objekta.