POJAVIO SE SNIMAK INCIDENTA U BUDVI: Evakuišu Dritana, mladići uzvikuju “Ua!” i “Milo!”

0
454
blank

Iako je Uprava policije demantovala da se premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović našao u središtu incidenta, očevici cijelog događaja tvrde da je prilikom odlaska Abazovića iz diskoteke “Top Hill” ipak došlo do rasprave između njega i nepoznatih osoba, nakon čega je njegovo obezbjeđenje aktiviralo neku vrsta suzavca ili biber spreja.

Abazović je prema tvrdnjama očevidaca, prije nego što je napustio diskoteku ”Top hill” ušao u verbalni sukob sa nepoznatim osobama na parkingu diskoteke.

Očevici događaja tvrde da je on dijelio novčanice u manjim apoenima okupljenoj romskoj djeci, nakon čega je ušao u verbalni sukob sa nepoznatim osobama, koje su mu skandirale “Uaaaa”.

Ipak, reakcijom njegovom obezbjeđenja i službenika policije, do većeg incidenta nije došlo, pa se Abazović vratio u službeno vozilo, nakon čega je vjerovatno aktivirana i neka vrsta suzavca ili biber spreja, jer se na snimku koji je objavio portal Standard, vidi kako okupljeni počinju da kašlju.

Podjsećamo, ranije jutros Uprava policije demonatovala je pisanje regionalnih i nekih crnogorskih medija da je Abazović napadnut i evakuisan iz diskoteke “Top Hill” u Budvi.

blank