Preokret u slučaju ranjene pjevačice iz Novog Pazara: U zadnjicu je pogodio vlasnik kluba, a ona ga sakrivala od policije

0
887
blank

Beograđanka i “go-go” igračica M.B. (18), ranjena je u subotu oko podneva hicem iz pištolja u zadnjicu u novopazarskom klubu “Noćni vuk”, a za napad na nju osumnjičen je vlasnik kluba A. LJ. (38) i njegov prijatelj N.E. (37) za sakrivanje oružja.

Djevojku je, sa ustrelnom ranom desne karlične i glutealne regije, na hirurško odjeljenje dovezla Hitna pomoć, a dežurni hirurg joj je sanirao povrede, prenosi Blic.

“Nisu joj bili povrijeđeni vitalni organi i bila je stabilnog zdravstvenog stanja, pa je uz konsultacije radiologa, ortopeda i neurologa, a na njeno zahtjevanje, upućena na dalje lečenje u Beograd”, rekla je portparolka novopazarske Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi.

Dok se M. B. nalazila u operacionoj sali obaviještena je policija koja je ubrzo stigla pa je, nakon što je djevojci ukazana pomoć, počela da je ispituje ko ju je upucao i na kojoj lokaciji se sve to desilo.

blank

“U početku nije htjela da odgovara na pitanja policajaca, a onda je govorila da je upucana u jednom baru u Tutinu i da ne zna ko je ispalio hitac. Sve nam je to bilo sumnjivo pa smo ubrzo operativnim radom otkrili da to nije tačno i da ona zapravo prikriva napadača”, priča izvor ovog lista iz istrage.

Još uvijek nije jasno kako je došlo do ranjavanja i da li je A. LJ. namjerno ili slučajno upucao djevojku, ali svi dokazi ukazuju na to da je on počinilac.

“Sumnjamo da su njih dvoje u emotivnoj vezi i da je to razlog zašto je ona policiju navodila na pogrešan trag i prikrivala da ju je on ranio”, dodaje ovaj sagovornik.

Osumnjičeni muškarac je uhapšen u subotu uveče u jednom motelu u blizini Raške u kojem se skrivao. Policija je privela i N. E. (37) kod kojeg je pronađen pištolj iz kojeg je A. LJ. pucao.

Obojici uhapšenih je dežurni tužilac Edis Arifović odredio pritvor do 48 sati, s tim što se A. LJ. na teret stavlja izvršenje krivičnih dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, a N. E. pomaganje učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.