Prijatelji nastradalog Samira vjeruju da se okliznuo i pao

0
1040
blank
Foto: Milliyet / Facebook

Vijest iz Turske, da je u tamošnjem ljetovalištu samoubistvo izvršio Novopazarac Samir Bato Tuzinac (35), iznenadila je i rastužila žitelje grada na Raški i Jošanici, gdje mnogi ne veruju da je njihov tihi i uvijek raspoloženi komšija i sugrađanin skočio sa šestog sprata hotela u kome je bio smješten i tako sebi oduzeo život.

Nejverica je još veća ako se zna da je Samir tom prilikom bio na medenom mjesecu, jer se oženio pre nedelju dana, i da su ga u Tursku ispratili vedrog i srećnog.

“Iz Turske je javljeno da je Samir skočio sa šestog sprata i na licu mjesta ostao mrtav. Još ne vjerujemo u tu zvaničnu verziju, jer znamo da nijedan razlog nije imao za samoubistvo. Sumnjamo da je možda izašao na teresu, okliznuo se i pao. Čim je u naš grad stigla ova strašna vijest, njegovi najbliži su otišli po njegovo telo, i kada ga dovezu u Novi Pazar znaćemo šta se tačno dogodilo”, priča jedan od Batovih komšija.

Nastradali Samir Tuzinac, kako kaže jedan od njegovih rođaka, potiče iz poznate i ugledne novopazarske porodice. Živio je sa majkom, nastavnicom u jednoj novopazarskoj osnovnoj školi, i ni po čemu se nije razlikovao od svojih vršnjaka.

Izvor: Novosti