Prijepolje / Epilog afere HODŽINA TETKA: Tetka vratila pare!

0
1058
blank

Predsjednik Odbojkaškog kluba “Bambi Volej” iz Prijepolja Adis Micanović rekao je u izjavi za RTV Novi Pazar da je uspio da povrati novac koji je od ovog kluba iznudila firma “Global Partners Plus” d.o.o. iz Prijepolja, iza koje stoji predsjednik Opštinskog odbora SPP u ovom gradu Samir Tandir.

Micanović je protiv Tandira prije nešto više od jednog mjeseca podnio krivičnu prijavu.

Nakon opomene pred utuženje poslate pomenutoj firmi, na račun ovog kluba legla je uplata od 189.000 dinara, pa je tako Micanović uspio da povrati dio iznuđenog novca plus troškove advokata i zateznu kamatu.

“Smatram da se druga strana još uvijek boji pravde i istine i da država Srbija ima svoje zakone i jverujemo da će sve doći na svoje. Ovo je dokaz da sam bio upravu. A krivičnu prijavu sa njihove strane nisam još dobio, a ako stigne spreman sam da se suočim, jer sam čist kao sunce, svaka tačka i zarez je dokumentovan sa papirima”, navodi Micanović.

On dodaje da je u svojoj krivičnoj prijavi naveo pod kakvim je sve pritiscima bio i da mu je prećeno da će klub OK “Bambi Volej” biti izbrisan sa sportske mape Prijepolja ako ne uradi transakciju, a kasnije je, kako kaže, svojim ličnim istraživanjem otkrio da je vlasnik firme rođena tetka supruge Samira Tandira.