Rada Trajković: Vučić prekriva krivicu za ubistvo Ivanovića

0
3989
blank
Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković rekla je za FoNet danas da je višesatni razgovor predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem selu kod Gračanice “prava politička zadruga” koja je za cilj imala da “prekrije krivicu za ubistvo Olivera Ivanovića”.

“Ja mislim da se nikada nešto toliko sramno desilo kao što je tribina iznošenja i ličnih problema Srba sa Kosova i Metohije i njihovo predstavljanje javnosti Srbije i svijeta. To je ponižavanje Srba, taj sistem, tebi tri ovce, drugome deset kokošaka, ne znam šta, priče koje su zaista dno dna. Podsjeća na ono što već Palma radi u Jagodini, a suštinski
je poput rijalitija koji se prikazuje na Pinku i Hepiju, ovo je bila prava politiиka “Zadruga”, smatra Trajković.

Po njenoj ocjeni, “snimanje i to višečasovno večernje prenošenje intimnih porodičnih problema suštinski za cilj imalo da prekrije krivicu o lideru koji je nama nestao, koji je ubijen i koga nema”.

“I možda za sve nas još tužnije što Oliver koji je inače predosjećao da mu se sprema atentat, nije imao prilike da bude primljen od predsjednika Srbije iako je to tražio dva dana prije nego što je ubijen”, rekla je Trajković.