Rasim Ljajić napustio FK Novi Pazar zbog napada navijača na golmana!

0
708
blank

Fudbalski klub Novi Pazar ima jednu od najboljih sezona u istoriji u srpskom fudbalu, ali su tokom prethodnog kola zabilježili poraz protiv Kolubare, poslije koga su navijači napali golmana i kapitena Kljajića, a sve je kuliminiralo time da Rasim Ljajić podnese ostavku u klubu, prenosi Mozzart sport.

Rasim Ljajić je obrazložio svoju odluku, rekavši da nije nimalo primjereno to što se desilo, te da ne želi da ima bilo kakve veze sa klubom više.

“Posle incidenta od strane nekoliko navijača, koji su fizicki napali golmana Kljajića, želim da saopštim da se potpuno povlačim iz kluba i da ne želim više da imam bilo kakve veze sa FK Novi Pazar. Ovo je prevršilo svaku mjeru i svako dalje ostajanje u klubu za mene lično bi predstavljalo nepotrebnu kompromitaciju. Već sam jednom, prije nekoliko mjeseci, upozorio da klub mora da raščisti odnos sa navijačima-pojedincima, koji izazivaju incidente i prave ogromnu finansijsku i sportsku štetu, i da ne vidim sebe u njemu, ako se taj problem ne riješi”, rekao je Ljajić za MozzartSport.

Ljajić je odmah uputio i izvinjenje bivšem golmanu Partizana, Filipu Kljajiću, koga su navijači napali i polili vodom.

“Želim ovom prilikom da uputim izvinjenje golmanu Kljajiću i njegovoj porodici zbog dozivljene neprijatnosti i neviđenog skandala. Godinama unazad, trudio sam se da promenim imidž kluba i dobrim delom smo u tome uspeli. Igrači su rado dolazili u Pazar i imali su samo reči hvale za tretman, odnos prema njima i uslove u klubu. Ovim incidentom, sve je poništeno.

Izvor: Mozzart sport