Rasim Ljajić: Neću da učestvujem u rijalitiju!

0
703

Rasim Ljajić, ministar trgovine i lider SPDS-a, tužio je sam sebe nakon kleveta Vojislava Šešelja da je vođa narko-kartela, a njegove kolege iz Vlade Srbije poručuju da zakoni moraju da se poštuju, te da razumeju postupak svog kolege.

Ljajić je juče za „Alo!“ poručio da su nadležne institucije u ovoj zemlji jedine merodavne da osuđuju ili presuđuju ako je neko počinio bilo kakvo krivično djelo, a ne Šešeljeve knjige.

”Sve drugo bi bilo prenošenje rijaliti programa sa televizija u naš politički i društveni život, a ja u tome ne želim da učestvujem. Zato sam i povukao ovaj neuobičajen potez, da ne bih svakodnevno odgovarao na besmislene optužbe kojima sam izložen mjesecima. Zato se više neću ni oglašavati dok tužilaštvo ne iznese svoje stanovište o svemu. Moje jedino očekivanje je da se to desi što je pre moguće” kazao je ministar trgovine.

blank
Foto: Alo

Zorana Mihajlović, Ljajićeva koleginica iz Vlade, nije tužila sebe, ali je imala slično iskustvo kada je bila optužena za državni udar.

”Kad se pre nekoliko godina napravila gužva da spremam državni udar, a počelo je od jednih novina zato što mi je američki ambasador bio na slavi, ja sam poslala snimak izjava gospođi Dolovac i tražila da se ispita sve i da ako sam kriva budem sankcionisana” otkrila je Mihajlovićeva za „Alo!” komentarišući kolegin postupak.