RIJEŠENA MISTERIJA: Vučićeva ekskluzivna lokacija – VOZ

0
549
blank
Screenshot/TV Pink

Naprednjački lider Aleksandar Vučić po 34. put u 2022. godini se obratio naciji. Naravno, odabrao je televiziju Pink, njegovu omiljenu, a koja je najavila da će intervju biti rađen na ekskluzivnoj lokaciji.

Želio je dobro uvježban tandem Vučić – TV Pink da baci na razmišljanje građane, koji su pretpostavljali da bi taj intervju mogao da bude rađen u rezidenciji Tomislava Nikolića, vili Ane Brnabić, vinskom podrumu u Jajincima, možda u sjedištu Rio Tinta…

I dočekasmo rješenje te zagonetke, pa se Vučić obratio građanima iz – voza?!

Pritom, da sve bude još teatralnije, Vučić je otišao malo da priča sa mašinovođom voza koji stoji u mjestu, pa je sa njim podijelio neka svoja iskustva vožnje vozom. Tako je naprednjački lider rekao da je “zamalo zaplakao kada je video da voz ide 181 kilometar na sat”, da bi voditeljki pričao da ga vožnja vozom sjeća na putovanja na utakmice, piše Direktno.rs.

Naravno, intervju sa Vučićem u vozu inspirisao je tviteraše, pa su se reakcije nizale.

“Predsednik priča sa mašinovodđom. Kaže da je hteo da zaplače kad je voz išao 200 na sat”, napisao je na Twitteru Radomir Martin.

“Otišao Vučić do mašinovođe i pita: “Je l’ možeš da ideš brže?”.

“Mogu, al ‘ne smem da ostavim voz”, napisao je Rade Lukić.

“Ovaj ekskluzivno iz voza, bokte, jesu li ikada igde ijednog predsednika intervjuisali u vozu koji stoji u mestu”. napisala je predsednica niškog odbora Stranke slobode i pravde Jelena Milošević.

“Zna li neko koliko košta ovo stajanje u mestu voza koji radi da bi našem predsedniku bilo toplo dok izvodi još jedan bedni performans”, pita Kralj Tvitera i cijeloga Balkana.

“Predsednik se javlja iz najskupljeg voza u istoriji”, navodi Šesta kolona.

Izvor: Direktno.rs