Stari Dedo udario na Vučića: Niste Vi predsjedniče “svih građana” ništa uradili za Sandžak!

0
749
blank

Na novopazarskoj Facebook stranica Stari Dedo objavljena je podrška ove stranice aktuelnim protestima protiv beogradskog režima predsjednika Aleksandra Vučića.

“Protiv smo mnogih principa koje propagiraju ovih dana neki propali “demokratski političari” u Srbiji a koji pošto-poto žele da preuzmu primat u ovim protestima.

Nećemo da dajemo podršku ni “Dverima”, ni “Našima” ni Šešelju, ni Đilasu, ni Jeremiću, ni Tadiću. Nikom od njih.

blank

Ovo je naše! I ustajemo za naše dobro!

Ovi će biti glas ogorčenog naroda sa prostora Sandžaka i Novog Pazara.

Niste Vi predsjedniče “svih građana” ništa uradili za ovaj kraj, za Sandžak, za Srbe i Bošnjake koji ovdje žive. Koji žive u Pazaru i drugim gradovima!

Dotakli smo mi predsjeniče dno, dno dna! Ama baš ništa niste uradili ni za Srbe ni za Bošnjake ni za Albance ni za sve ostale koji ovdje žive! Svi zajedno zaslužujemo bolji život!”, objavljeno je na stranici Stari Dedo.

Podsjećamo, prošle nedelje na Facebook stranici “Levica Srbije Novi Pazar” također je upućen poziv građanima Novog Pazara da u subotu, 16. februara, u 18 časova “izađu na mirne proteste protiv sadašnje vlasti”. No, od najavljenih protesta vjerovatno neće biti ništa, a stranica “Levica Srbije Novi Pazar” je uklonjena sa ove društvene mreže.

blank