Vučićeva tajnovita poruka sa terase Predsjedništva: Objavit ćemo važne vijesti

0
592
blank
Screenshot: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će u srijedu objelodaniti veoma važne vijesti, kako političke, tako i ekonomske.

“Prošlo je tačno 10 dana otkada sam pozvao one koji protestuju na ulicama i koji su iznosili određene zahtjeve da dođu da razgovaramo. Nisu se javili. Žao mi je zbog toga i mislim da je to velika greška. U demokratskim društvima stvari se rješavaju razgovorom. Ne tako što ćete mene, Anu, Sinišu svakog dana nazivati nenormalnim, ludacima, ubicama, kriminalcima, znajući koliko obmanjujete javnost. Stvari se rješavaju razgovorima, kompromisima, dogovorima”, rekao je Vučić u videu klipu postavljenom na svom Instagram nalogu, a nakon sastanka sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim.

On je naveo da će nastaviti da čekaju na te razgovore i da vjeruje da će se ipak neko ohrabriti da počne da razgovara, prenosi Nova.rs.

Sa druge strane, kako je naveo, narednih dana izaći će sa novim planovima, novim programima, velikim idejama , ali i “izvanrednim vijestima za građane”.

“U srijedu ćemo sve ovo o čemu govorim objelodaniti, pokazati. Na tome veoma vrijedno radimo kao tim. Pozivam sve druge da radimo, radimo kao nikad do sada, još snažnije, jer ćemo imati teško vrijeme i zbog Kosova i oko mnogih drugih geopolitičkih pitanja. Pozivam Srbiju da se ujedini i u srijedu prije dolaska indijske predsjednice u Beograd, građani Srbije imat će mnogo veoma važnih vijesti, kako političkih, tako i ekonomskih i svih drugih”, rekao je Vučić.

Premijerka Ana Brnabić najavila je da će danas sa predsjednikom Vučićem razgovarati o njegovom prisustvu na sjednici Vlade u četvrtak.

Izvor: Nova.rs