“Zabrinjavajuće prisustvo političkih djelatnika iz Sandžaka na ružičastim i srećnim TV”

0
894
blank
Screenshot

Sasvim slučajno ili apsolutno namjerno, sa ružičastog i srećnog prorežimskog TV ekrana gledaocima se isključivo nameću i favorizuju likovi jedne te iste političke opcije iz Sandžaka.

O fenomenu, kojem svjedoče građani Sandžaka, na svom Facebook nalogu progovorio je i programski koordinator Akademske inicijative “Forum 10” Fahrudin Kladničanin:

“Razmišljanje dana: Prisustvo na ružičastim i srećnim televizijskim frekvencijama direktno je saučesništvo u organizovanoj lobotomiji građana/ki. Posebno je zabrinjavajuće svako legitimisanje ovog procesa od strane političkih delatnika iz Sandžaka. Zbog mentalne higijene ovu pojavu treba izbegavati, jer su to prostori puni mržnje, a ona stvara ozbiljne probleme”, napisao je Kladničanin.

blank

Ubrzo je na ovom statusu Fahrudina Kladničanina stigao komentar Alena Tahirovića, direktora Tehničke škole u Sjenici, koji je nedavno iz Ljajićevog SDP-a prešao u SPP nakon što je otet i pretučen od strane aktivista svoje bivše stranke:

“Admir Muratović gostovao na ‘srećnoj’ televiziji i skrenuo pažnju na ogroman problem kog imamo u Sandžaku. Avaj, ‘nestranačka ličnost’, tvorac dvije ženske verzije Hasa i Husa, karikautura tipičnih sandžačkih, bošnjačkih domaćica koje imaju za cilj da ih predstave kao neobrazovane i površne, nas ubeđuje da treba da zažmirimo kad naiđemo na sadržaje koje upućuju na probleme o kojim je Admir govorio i brže bolje prebacimo na ‘neružičasti i nesrećni’ kanal đe je sve divno i bajno. Galiba misli na RTV NP”, napisao je Tahirović.

blank
Izvor: Sandzacke.rs