Zukorlić u tri odbora, Bačevac i Kučević u dva

0
460
blank

Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić izabran je za člana tri odbora Skupštine Srbije, čiji je i potpredsjednik, objavljeno je na sajtu republičkog parlamenta.

On će biti član u odborima za spoljne poslove, za prava djeteta, kao i u parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje.

Njegov partijski kolega Jahja Fehratović dio je odbora za obrazovanje, dok će biti zamjenik člana u odborima za kulturu i informisanje i za prava djeteta.

Treći narodni poslanik SPP, Zaim Redžepović izabran je za zamjenika člana u odborima za ljudska i manjinska prava i parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje.

Član Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac izabran je u odbore za ljudska i manjinska prava i za zdravlje i porodicu, dok će u odboru za obrazovanje imati funkciju zamjenika člana.

Enis Imamović iz SDA Sandžaka je član skupštinskog odbora za zaštitu životne sredine, a zamjenik člana u odboru za zdravlje i porodicu. On je dio delegacije Skupštine Srbije u sklopu Parlamentarne skupštine procesa saradnje jugoistočne Evrope.

Selma Kučević je u odborima za zdravlje i porodicu i za prava djeteta.

Izvor: Radiostoplus.com