Zvanično otvoren “Drum panorama” šoping centar u Novom Pazaru

0
1022
blank
Foto: Ilustracija/Freepik

Svečanim presjecanjem vrpce u Novom Pazaru i zvanično je otvoren “Drum panorama” šoping centar, javlja Radio televizija Novi Pazar (RTVNP).

Svečanosti su pored investitora prisustvovale i brojne zvanice, a vrpcu je, izmjeđu ostalih, presjekao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. On je istakao da je otvaranje šoping centra veliki događaj za Novi Pazar u ekonomskom i svakom drugom smislu.

Šoping centar, na više od 5.000 metara kvadratnih, nalazi se u Ulici Rifata Burdževića kod Velikog groblja, a radno vrijeme je od 10 do 22h.

Ovaj šoping centar imao je svojih mjesec dana otvaranja tokom kojeg su otvorene prodavnice domaćih i internacionalnih brendova.

Za sve posjetioce “Drum panorama” šoping centar pripremio je i u narednom periodu interesantne i atraktivne aktivnosti unutar samog centra, radionice za djecu i popuste koji su prava poslastica za sve one koji pored dobrog šopinga vole i dobro zabavu.

U šoping centru će svoje radnje imati poznati brendovi kao što su LC Waikiki, Sinsay, Terranova, Karaca, Sedzda, Supercare, Aman, kao i Panorama fitness & SPA.

Izvor: RTV Novi Pazar