Emina Međedović najbolja studentica Metalurško-tehnološkog fakulteta

0
731
blank
Foto: ucg.me

Emina Međedović (9.71) proglašena je za ovogodišnju najbolju studenticu Metalurško-tehnološkog fakulteta Univeziteta Crne Gore na studijskom smjeru Zaštita životne sredine i tom prilikom joj je uručena nagrada.

Međedović kaže da nagrada predstavlja priznanje za njen rad i podstrek za nastavak zalaganja, prenose crnogorski mediji.

“Sljedeći korak mog školovanja je upis na dvogodišnje master studije, a jedan od ciljeva mi je da nastavim usavršavanje negdje u inostranstvu”, kazala je ona.

Za postizanje pomenutih rezultata, bilo je potrebno dosta odricanja i predanog rada, saopćila je Međedović, ali isto tako kaže da to nije teško ako volite i nalazite smisao onoga što radite.

“Što se tiče fakultetskih aktivnosti, nastava je bila bazirana na sticanju teorijskih znanja iz raznih oblasti koje se temelje na osnovima prirodnih nauka koje prati rad u laboratorijama”, rekla je ona i dodala da je u te aktivnosti uključena i izrada seminarskih radova u kojima se sa različitih aspekata obrađuju teme povezane sa oblašću životne sredine.