Enis Imamović maneken modne linije Selme Mekić

0
2942
blank
Foto: Emir Mehović

Selma Mekić, kaligrafkinja iz Novog Pazara predstavila je svoju novu kolekciju muških ešarpi sa originalnim kaligrafskim radom a u ulozi manekena po prvi put se našao narodni poslanik Enis Imamović.

Kako je na svom Facebook profilu objavila Selma Mekić, kolekcija je rezultat saradnje sa jednim od najboljih brendova muških odjela u ovom Novom Pazaru.

“Kao što sam i najavila s ponosom Vam predstavljam kolekciju muških ešarpi sa mojim originalnim kaligrafskim radom! Malo je reći da sam presrećna što je ovaj projekat napokon ugledao svetlost dana! Želim da se zahvalim na saradnji i nesebičnoj podršci jednom od najboljih brendova muških odela u gradu @saff_fashion_studio , narodnom poslaniku u Skupštini Srbije Enis Imamovic koji je na najozbiljniji način i sa stavom izneo svaku ešarpu. I naravno fotografu Emiru Mehoviću za kvalitetne i inspirativne fotografije! Bio je red da se i za pripadnike jačeg pola priredi nešto malo drugačije, i ja se iskreno nadam da sam uspela da ispunim očekivanja. Uz Božiju pomoć idemo dalje”, napisala je Mekić.

blank
Foto: Facebook / Selma Mekić

Podsjećamo, Selma Mekić prije šest godina stupila je u bračnu zajednicu sa folk pjevačem Dadom Polumentom. Popularni pjevač i lijepa vjeroučiteljica vjenčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, međutim, poslije samo pet i po mjeseci zajedničkog života brak je pukao.

Selma je nakon razvoda počela da se bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

blank
Foto: Facebook / Selma Mekić

“Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način”, poručila je ona nedavno.

Da li Imamovićev angažman na ovom projektu znači početak nove manekenske karijere ne možemo sa sigurnošću reći, ali sve je moguće obzirom da se u novopazarskoj čaršiji uveliko govori o njegovim lošim relacijama sa Ugljaninom, a što je primjetno po sve ređem zajedničkom pojavljivanju njih dvojice u javnosti ali i izostavljanju Imamovića sa liste za BNV.