Prema stručnjacima ovo su idealne mjere za ženu, a lijepa voditeljica ima najsavršenije tijelo

0
300
blank

Ideali ljepote stalno se mijenjaju kroz godine. Od bezvremenske privlačnosti Marilyn Monroe do mršave siluete koju su popularizirale manekenke poput Kate Moss, standardi ljepote kontinuirano su se razvijali.

Međutim, 2016. godine stručnjaci sa Univerziteta u Teksasu objavili su da je britanska manekenka i glumica Kelly Brook vlasnica savršenog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta, prenosi Klix.ba.

Studija je u razmatranje uključila visinu, težinu, duljinu kose i oblik lica. “Ova žena je potpuno prirodna i znanstveno savršena”, poručili su tad autori studije. Studija je tad otkrila da se BMI od 18.85 s mjerama 93-61-87 cm smatra idealnim.

blank

Prema dostupnim podacima, Kelly je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mjere su bile 99-63-91, čime je bila najbliže idealu. Dodatni plus, prema autorima studije, bio je i to što se nije podvrgavala estetskim operacijama.

Ova titula dodatno je proslavila Kelly, no onda danas izgleda znatano drugačije i tvrdi da se nikad nije osjećala bolje.

“Mene su fotografirali skoro svakog dana života i zaista mogu vidjeti dokaze tih nesretnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: ‘Oh, tada sam bila stvarno mršava’, a onda se sjetim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo”, rekla je u jednom od intervjua.

blank

Danas je Kelly u braku s Jeremyjem Parisijem koji joj je, tvrdi, uvelike pomogao sa samopouzdanjem.

“Nije slučajnost da sam najsretnija u svom tijelu sad kad sam udana, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je općenito u mojoj obitelji sve dobro i svi su zdravi”, smatra lijepa manekenka.

blank