Za izbor Miss turizma BiH do sada se prijavilo 175 djevojaka

0
116
blank
Foto: Press

Za učešće na izboru za Miss turizma BiH do sada se prijavilo 175 djevojaka iz cijele zemlje.

Djevojke koje su se prijavile i one koje će to tek učiniti u narednom periodu imat će ne samo priliku da učestvuju na izboru za Miss turizma Bosne i Hercegovine, nego i da postanu predstavnica ove zemlje na izboru za Miss turizma svijeta.

“Ovo je njihova šansa da osvoje srca svjetske publike i pokažu svoju ljepotu, šarm i inteligenciju na globalnoj sceni’’, saopćeno je danas iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Kako je navedeno, ovaj izbor je platforma koja promoviše turizam, kulturu i prirodne ljepote BiH, a kroz ovaj prestižni događaj djevojke iz cijele BiH imat će priliku da promovišu bogatu baštinu, zapanjujuće pejzaže i gostoprimstvo Bosne i Hercegovine.

“Učestvovanjem na izboru za Miss turizma BiH, djevojke će imati nezaboravno iskustvo i priliku da upoznaju nove ljude, stvore prijateljstva širom svijeta i prošire svoje horizonte. Kroz različite treninge, radionice i pripreme, razvijat će samopouzdanje, komunikacijske vještine i scensku prisutnost’’, navode organizatori.

Istaknuto je da će sve djevojke koje budu učestvovale na izboru za Miss turizma BiH, imati neprocjenjivo iskustvo rada u industriji ljepote, mode i turizma, ali i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade i da se povežu sa poslovnom zajednicom u BiH, regionu i svijetu.

“Učesnice izbora za Miss turizma BiH imat će i priliku da rade sa renomiranim stručnjacima iz svijeta mode, medija i turizma. Ova mreža otvara vrata ka brojnim profesionalnim prilikama. Zato, hrabro zakorači prema svom snu i već danas se prijavi se na izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine. Ovo je tvoja prilika da osvojiš svijet, da budeš inspiracija drugima i da stvoriš vlastitu priču koja će oblikovati tvoju budućnost’’, poručuju iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Izbor za Miss turizma BiH biće održan 28. oktobra, a pobjednica putuje na izbor za Miss turizma svijeta na Filipinima.

Iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH pozvali su djevojke iz cijele BiH da se prijave na kasting za Miss turizma BiH online na:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine

www.missturizmabih.com

Facebook stranica: Miss turizma BiH 2023

Elektronska pošta:

[email protected]

[email protected]