Farsa se nastavlja, a političari i ljekari kompletiraju svoj dosije za buduće sudske procese

0
737
blank
Foto: balkaninsight.com

Farsa oko brojanja pozitivnih, a ne zaraženih, se nastavlja. Ne samo Srbiji, BiH i Hrvatskoj, nego u gotovo svim zemljama svijeta. Do u detalj fabrikovani drugi talas vještački produbljuje koronakrizu, a mediji, političari, stručnjaci i ljekari participiraju u “projektu”. Neće im biti zaboravljeno.

Mediji iz naftalina izvlače ljekare i stručnjake, koji se tobože brinu za narod. Obraćaju se “neznalicama” i “zavjerenicima”, jer eto ima ih koji ne vjeruju u postojanje koronavirusa. Ne dragi “stručnjaci”, pitanje nije vjeruju li ljudi u koronavirus ili ne, problem je manipulacija i širenje straha, koristeći jedan virus iz porodice koronavirusa. Koronavirusom se prikriva svjetski ekonomski slom – Veliki reset.

Prije tri dana, zove nas iz Njemačke naš kolega s porukom kako on i supruga imaju temperaturu, boli ih grlo i kašlju. Odmah su pristupili testu na SARS-CoV-2. Svi sumnjaju da su bolesni i da ih je pogodio koronavirus, tako da na posao ne trebaju ići.

Sutradan stižu rezultati i gle čuda, oba negativna. Izgleda da su Nijemci pošteniji, a PCR testovi proizvedeni u Njemačkoj sigurniji i vjerodostojniji, što nije slučaj za druge evropske zemlje u kojima testiraju točno onoliko koliko im treba da krivulja raste “eksponencijalno”. Valjda im to treba za medije i širenje straha.

Francuski prof. i epidemiolog Perronnne dodatno raskrinkava PCR testove, te objašnjava kako je jedan tim naučnika poslao na analizu štapiće koji služe za nos pri PCR testiranju, odmah nakon što su ih raspakovali. Niti jedan nisu iskoristili. Gle čuda, puno ih je pozitivno na SARS-CoV-2. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. U Africi testiraju papaje, a u Francuskoj šalju čiste štapiće. Rezultat je identičan posvuda.

Francuski ljekari primaju službene dopise da ne smiju koristiti hidroksiklorokin i antibiotik azitromicin pri liječenju od Covida 19. Osoba koja oboli od Covida 19, ne smije biti liječena protokolom za kojeg su naučnici u naučnim radovima potvrdili da djeluje. Naučne studije koje su opovrgavala djelovanje ovog protokola su ili povučene ili su vrlo upitne. Od nastanak svijeta, bakterijska upala pluća se liječila antibioticima. Što danas to brane, pitanje je na koje će neki morati odgovoriti.

Profesor Didier Raoult koji je prvi progovorio o protokolu Hidroksiklorokin+Azitromicin, s osmijehom objašnjava kako najveći protivnici ovog protokola iz svijeta politike i medija, kada obole zovu upravo njega i pitaju kako se liječiti ovim protokolom. Oni se potajno liječe protokolom profesora Didier Raoulta, a “izjelice koje hodaju” prepuštaju prirodnoj selekciji tj. ličnom imunitetu.

Izvor: Logično