Arkanova udovica progovorila o zatvoru: Tražila sam od Ljajića samo jednu stvar!

0
2012
blank

Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je javno o jednom od najtežih perioda svog života. Naime, ona je provela četiri mjeseca u zatvoru, a konačno je skupila snagu da progovori o svemu.

Naime, udovica Želja Ražnatovića Arkana je za vrijeme trajanje akcije “Sablja”, davne 2003. godine četiri mjeseca provela u Centralnom zatvoru, a jedan detalj koji je otkrila, iznenadio je mnoge.

Dok je ona provodila dane iza rešetaka, Rasim Ljajić koji je tada bio ministar za ljudska i manjinska prava, obišao je Centralni zatvor, pa i pjevačicu, piše Kurir.

“On je obliazio tada Centralni zatvor i tako je došao i do mene. Pitao me je onako ljudski: “Ceco, da li ja za vas mogu nešto da učinim? Rekla sam: “Da, naravno! Treba mi pinceta za sređivanje obrva, ne daju mi””, otkrila je Ceca i dodala da je Rasim ostao šokiran njenom skromnošću.

“Što se tiče tog čovjeka, mogu da kažem samo najlepše. Izuzetno veliki gospodin i za njega imam samo riječi hvale”, rekla je Ražnatovićeva u novogodišnjem intervjuu za TV Novi Pazar i dodala da je period koji je provela iza rešetaka za nju velika bol, veliko javno poniženje i velika nepravda.