Beskonceptualni STAND UP Novopazarca Semira Gicića

0
780
blank

Novopazarski glumac Semir Gicić koji godinama piše i glumi u beogradskim hit komedijama, odlučio je da napravi Stand up na zahtjev publike koja uživa u njegovim klipovima sa specifičnom tematikom “Sorte neljudske”. Poslije beogradske premijere, u Sandžak stiže već 22. septembra.

Beogradska premijera zakazana je za 21. septembar u Akademiji 28, a pretpremijera 15. septembra na zatvaranju Ljetnjeg festa.

Ostali gradovi u septembru:

22.09. Novi Pazar – Kulturni centar

23.09. Tutin – Dom kulture

24.09. Sjenica – Ustanova kulture

25.09. Petnjica – Dom kulture

26.09. Rožaje – Centar za kulturu

29.10. Sarajevo – Shelter Pub

30.10. Banja Luka – Dis Teatar

blank

U oktobru i novembru zakazane su i predstave u Pragu, Beču, Kragujevcu, Podgorici, Ljubljani, Frankfurtu, Zenici, Skoplju, Novom Sadu…
“Lista nepodnošljivih sorti ljudi” je tema u njegovoj novoj beskonceptualnoj stand up komediji.

Neke sorte sa njegove liste: Ubeđivači, Neodgovarači, Učinoci, Mešaoci, Uvodničari, Sobni turisti, Puhači vratova, Neempatični neslušaoci, Isključiva sorta, Jandikluci, Nagovesioci, Navaljivači, Dežurni pomagači, Blicači, Završioci, Naknadni uključioci, Šalteruše, Call centri, Nepomerači, Dežurni komentatori, Nemoralisti, Lažni hranioci ega, Zalutale zanatlije, Ometači ugođaja, Neduhovitost neduhovitih…

blank

Semir Gicić je autor popularnih beogradskih komedija: Pazi s kime spavaš I i II deo, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, KVDP, Deža vi… Sve te predstave igrane su u Pazaru više puta i uvek se tražila karta više.

U njegovim nastupima nema viceva, jeftinih metafora, pjevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena.