Bila je jedna od najvećih muzičkih zvijezda: Pogledajte kako danas izgleda Zana Nimani

0
4154

Prije više od 25 godina Zana Nimani, jedna od najpopularnijih pjevačica u tadašnjoj Jugoslaviji, zajedno sa članovima svoje porodice napustila je Srbiju.

Svojim odlaskom Zana se zauvijek oprostila od muzičke scene, a danas je uspješna žena u Kanadi i bavi se finansijama u jednoj tamošnjoj firmi.

Početkom 1991. godine Zana je rodila kćerku Teu u beogradskom porodilištu, ali već poslije nekoliko meseci spakovala je kofere i odselila se u Kanadu, te zajedno sa suprugom Đorđetom Šiškinim napušta zemlju. Mnogi svjedoci tog vremena kažu da je to učinila usljed političkih dešavanja na ovim prostorima, a diploma Pravnog fakulteta u Beogradu pomogla joj je da osigura sebi i porodici ugodan život u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji. Zaposlila se u jednoj firmi koja se bavi menadžmentom, dok Đorđe radi svoj posao u struci, koji se tiče željeznica.

blank
Zana sa kćerkom Teom koja veoma liči na majku

Zanina kćerka Tea je prije godinu dana završila studij na jednom od prestižnih koledža u Kanadi. Tea je naslijedila majčin talenat za muziku i pjevala je u nekoliko američkih mjuzikla. Nevjerovatno liči na Zanu, a mnogi kažu da se čak isto ponaša kao majka.