Ko je prelijepa Crnogorka koja je filmska zvijezda u Egiptu

0
295
blank

Za Crnu Goru kaže da je njen drugi dom. Tara Emad, model i glumica iz Egipta, često boravi u Crnoj Gori jer je njena majka Ljubinka rođena i odrasla u Danilovgradu.

“Moja mama je Crnogorka iz Danilovgrada. Radila je u austrijskoj ambasadi i prilikom jednog odlaska u Egipat upoznala je mog tatu i ostala tamo. Cijela moja porodica sa mamine strane živi ovdje”, izjavila je u jednom intervjuu Tara.

Odlično govori crnogorski jezik i kaže da bi je bilo sramota da ne govori jezik svoje majke. Zbog toga je u Kairu u kome je rođena i gdje živi pohađala deset razreda škole na crnogorskom jeziku. Tako je još više naučila o zemlji gdje je rođena njena majka, ali i da piše i ćirilicu i latinicu.

blank
Foto: Facebook/Inspiring Egyptians

Iako mlada, Tara iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne uspjehe koje je ostvarila u modi i glumi. Oni počinju dok je bila veoma mlada.

Tako je 2010. pobijedila na takmičenju Miss Teen i predstavljala Egipat na takmičenju za najljepšu tinejdžerku svijeta. Tada je izabrana za prvu pratilju.

blank
Foto: Twitter/Tara Emad

Glumila je u dvadesetak filmova i serija. Crnu Goru naziva drugom domovinom i ne propušta priliku da svojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže njene ljepote.

Taru krase duga i njegovana kosa i savršen ten, a kada je za medije govorila o svojim bjuti tajnama, spomenula je i majku koja ju je naučila da kockica leda čini čuda.

“Kada sam umorna ili dođem sa zahtjevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvježim lice”, rekla je jednom prilikom za egipatske medije.