KRALJ TEKSTILA ISKEŠIRAO 30.000 EURA: Arkanova udovica pjevala na otvaranju kompleksa “Emrović Raj” u Novom Pazaru

0
8139
blank
Screenshot/Instagram

Srbijanska folk pjevačica Ceca Ražnatović bila je glavna zvijezda na otvaranju luksuznog turističkog kompleksa “Emrović Raj” u Novom Pazaru, a došla je na poziv kralja tekstila Halila Emrovića, vlasnika ovog kompleksa, koji je glamuroznom zabavom želeo da ozvaniči početak rada.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, biznismen nije žalio para, pa je Ražnatovićki za samo sat vremena nastupa platio čak 30.000 eura. Inače, ovo je prvi put da Ceca nastupi u Pazaru otkako je njen muž Željko Ražnatović ubijen prije 18 godina.

Njen dolazak držao se u strogoj tajnosti, a obezjbeđenje je bilo na najvišem nivou.

blank
Biznismen Halil sa Šakom Polumentom (Foto: Instagram)

“Ceca je u kompleks stigla oko 21 sat. Doveo ju je njen i Halilov zajednički prijatelj. Zbog Cece je grad bio pod jakim snagama obezbjeđenja. Nekoliko ljudi je znalo da će ona da nastupi, pa su se zvanice iznenadile kada je bend počeo da svira njene pjesme, a ona se baš u tom trenutku pojavila na vratima. Dočekao ju je vlasnik hotela sa članovima porodice. Ceca se srdačno pozdravila sa njima i odmah se latila mikrofona. Bila je odlično raspoložena i nije skidala osmjeh sa lica”, kaže izvor koji je prisustvovao događaju.

On kaže da je na gala proslavi bio i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, narodni poslanik Srpske napredne stranke Nikola Jolović, kao i direktor novopazarske bolnice Mirsad Đerlek.

“Ceca je pjevala biznismenima, političarima, privrednicima, gradonačelniku, direktorima… Fotografisanje je bilo zabranjeno. Sve je bilo na vrhunskom nivou i oduševili su se kako je Ceca zagrejala atmosferu”, kaže izvor.

Pored Cece na ovom događaju nastupila je i Jana Todorović.

“Ona je tek napravila haos. Čim je počela da pjeva dovela je atmosferu do usijanja. Svi su igrali i pjevali uz njene hitove. Ceca se odmah poslije nastupa vratila za Beograd, dok je Jana do zore zabavljala zvanice”, završava izvor Kurira.