Osuđivani kriminalac Vučićev fan: Kristijan u promociji SNS

0
978

Jedan od najpoznatijih kriminalaca i učesnik rijalitija Aleksandar Kristijan Golubović (51), nakon izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, čim je pušten na slobodu iz požarevačkog zatvora “Zabela”, potpisao je ugovor i postao zvanično prvi učesnik “Zadruge 4”.

Osim toga Golubović je krenuo i u “promociju” vladajuće stranke, koju u sopstvenoj režiji sprovodi već nedjeljama unazad na režimskim televizijama.

Naime, odmah po izlasku sa robije, Golubović je gostovao na televiziji Pink kao jedan od ekskluzivnih gostiju u emisiji “Amidži šou” i kao univerzalni sagovornik na sve teme.

Ličnu promociju nazovi šoumena sa nekakvim X faktorom, na kog treba da se ugledaju mladi naraštaju, kao i “promociju” SNS – a i predsjednika Vučića, nastavio je na televiziji Happy gostujući u emisiji “Glamur”. Golubović je ispričao kako planira da se bavi politikom, skupi 20.000 potpisa i okupi mlade koje će da podučava “odgovornoj politici”. Ali je, izgleda, ipak rešio da, dok ne osnuje svoju stranku, svu podršku pruži naprednjacima, jer su oni “napredni kako im i samo ime govori”, zaključuje on.

“SNS je prava stvar za sve!”, poručuje osuđivani kriminalac putem TV emitera sa nacionalnom frekvencijom, a onda se koncentriše na lik i delo predsednika Srbije:

Kako slikovito vodi kampanju SNS možete pogledati u videu od 1:33 minuta.

“Uzmimo čoveka Aleksandra Vučića, koji nosi sako od 2.500 dinara, farmerke od 1.500, ništa se nije promenio. On će da ostavi trag.”

Zatim se osvrnuo i na predsjednikova velika djela.

“Kada se vozim autoputem od Čačka do Beograda,  ja se osećam kao što sam se osećao u Švajcarskoj pre 25 godina”, naglasio je Golubović kako bi što verodostojnije dočarao “napredak” naše zemlje.

Na sve to, bivši robijaš je juče u direktnom prenosu sa vlasnikom Pinka potpisao ugovor i postao zvanično prvi učesnik “Zadruge 4”, koja navodno treba da startuje od septembra.

Ideja je valjda da Golubović “oplemeni” rijaliti i da ga učini dostojnijim gledanja, s obzirom na lepezu svojih talenata i sposobnosti koje se protežu od “sporta i slikarstva”, pa sve do dilovanja drogom. Zaista, kakav svestran gospodin… Pravi primjer Srbiji, nema šta…

Izvor: Nova.rs