TAJNI SUSRET U BEOGRADU: Šta radi Mustafa sa šeficom kabineta Rasima Ljajića?

0
4173

Bisera Buhić, Eminina kuma, koju Jahovićka naziva sestrom, član je Socijaldemokratske partije i šefica kabineta ministra trgovine.

Mustafa Sandal nedavno je tajno došao u Beograd, ali mu društvo u prestonici ne pravi još uvijek zakonita supruga Emina Jahović, nego njena kuma Bisera Buhić, s kojom ga je uslikao Kurirov paparaco.

blank
Mustafa Sandal i Bisera Buhić

Riječ je o atraktivnoj brineti koja je šefica kabineta potpredsjednika Vlade i ministra Rasima Ljajića i članica njegove Socijaldemokratske partije. Ona je već dugo na toj poziciji, a 2010, kada je imala samo 29 godina, važila je za najmlađu šeficu kabineta. Također, Bisera je i Eminina dugogodišnja drugarica i kuma, koju ona doživljavala kao svoju rođenu sestru.

blank
Bisera Buhić

Upućeni u njihov odnos kažu da je Buhićeva jedna od retkih osoba koja ima privilegiju da zna skoro sve tajne svoje bliske prijateljice, dosta vremena su provodile zajedno i viđaju se kad god Jahovićka boravi u Beogradu. Kurirov paparaco uvjerio se da je Bisera, osim sa Eminom, ostala u dobrim odnosima i sa Mustafom, od kojeg se pjevačica trenutno razvodi. U utorak po podne turski superstar i Ljajićeva šefica kabineta proveli su nekoliko sati u jednom elitnom restoranu u centru grada. Oni koji su ih videli kažu da su u veoma bliskim odnosima. Njih dvoje su se srdačno pozdravili nakon što su završili s ručkom, a Bisera je prilikom rastanka bivšem kumu poslala i poljubac.

blank
Emina Jahović (Foto: Milorad Milanković/RAS Srbija)

Dok su njih dvoje uživali u restoranu, Emina je u Istanbulu snimala reklamu za svoj parfem, o čemu je obavijestila pratioce na Instagramu s nekoliko kratkih video-snimaka.

Podsjetimo, Jahovićka je prije dvije nedjelje objavila da se poslije deset godina braka razvodi od Mustafe Sandala.