Zavirite na bajkovito i romantično vjenčanje jordanske princeze Iman

0
110
blank
Foto: Jordanian Royal Court/Getty Images

Princeza Iman bint Abdullah od Jordana i Jameel Alexander Thermiotis vjenčali su se jučer u palači Beit al Urdun u Ammanu u krugu familije, bliskih prijatelja i svjetskih zvaničnika.

Princezi je vjenčanicu napravila luksuzna francuska modna kuća Dior. Naime, haljina klasičnog kroja s izvezenim rukavima i dekolteom obilježila je njezin bridal look, a cijelo izdanje zaokružila je elegantnom pundžom i tijarom kuće Chaumet.

blank
Foto: Jordanian Royal Court/Getty Images

Na svom Instagram profilu mladenkina majka, kraljica Rania, podijelila je fotografije s vjenčanja uz opis: “Iman, molim se da ti ovo sljedeće poglavlje u tvom životu donese onoliko radosti, ljubavi i smijeha koliko si ti nama donosila godinama. Čestitke mladencima!”

Mladenka je nekoliko dana prije romantične ceremonije organizirala henna zabavu za goste. Za svoje izdanje tog dana izabrala je tradicionalnu haljinu jednostavnog kroja iza koje stoji arapska dizajnerica Reema Dahbour.

blank
Foto: Jordanian Royal Court/Getty Images

Cijeli look obogatio je remen sa zlatom i bisernim detaljima koji nosi posebnu sentimentalnu vrijednost. Naime, riječ je o remenu koji je njena majka kraljica Rania odabrala za svoje vjenčanje prije skoro trideset godina.

blank
Screenhsot: Instagram