Đaci u Novom Pazaru prijatno iznenadili profesorku za kraj školske godine (VIDEO)

0
1165
blank
Screenshot

Naime, na Facebook stranici Pribojski Žurnal osvanuo je video u kom se može videti sva ljepota odnosa profesora i đaka, a oduševljenje mnogih govori da svi žudimo za što veći broj takvih prizora.

“Ne mora izmicanje stolica i iživljavanje nad nastavnicima, može i ovako, kulturno, lijepo, emotivno. Naučimo djecu, ako se već mora neki video “kačiti” po društvenim mrežama, da to bude ovako” stoji u opisu video snimka na ovoj stranici.

Kako se u videu može videti, riječ je o prvom razredu Srednje škole koje je svoju profesorku Elviru Numanovic Selmanovic, na ulazu u učionicu dočekalo konfetama i osmehom. Sa istim takvim osmjehom na licu profesorka je došla do svoje katedre gdje ju je čekalo cvijeće i velika kutija sa poklonom.

Nakon otvaranja kutije, po svemu sudeći omiljena profesorka u školi, bila je oduševljena onim što vidi – skupocenim novčanikom.

“Postoji negdje duboko u nama dobrota…”

Ispod videa ređali su se komentari oduševljenja i podrške kako đacima tako i samoj profesorki.

“Svaka čast, omladino, tako treba da bude, tako je bilo u naše vreme. Poštovanje prema roditeljima, prema učiteljima, nastavnicima, profesorima. I bila su mnogo lijepa vremena, neka ova dešavanja budu opomena za ovu djecu a i za nas starije, respekt za ovaj gest, da ih bude puno puno još!”, “Postoji negde duboko u nama dobrota, poštovanje i vaspitanje. Potrudimo se da ovakvih primera bude što više”, “Ovo nam treba! Ove momke treba promovisati kao mangupe i šmekere. Velika zasluga sigurno pripada i razrednoj, ali najveći dio su djeca ponijela iz kuće. Bravo omladino!”, bili su samo neki od 945 komentara podrške.

Kako se može videti na Facebook profilu profesorke Elvire, ovo nije prvi put da joj učenici priređuju iznenađenje. Dva video snimka iz prošle godine u kojima se može videti kako joj đaci poklanjaju cvijeće govore da je i ranije bila obožavana među djecom.

Izvor: lepotesrbije.alo.rs