Kako je Abazović nasmijao pripitog Vučića vicem o Crnogorcima

0
1549
blank
Screenshot

Na otvorenju samita inicijative Otvoreni Balkan bilo je poprilično zanimljivo. Nakon snimka na kojem je Aleksandar Vučić u pripitom stanju, crnogorski premijer Dritan Abazović je objavio i video u kojem ga je takvog nasmijao s vicem o Crnogorcima.

Poznato je da je Vučić obišao nekoliko štandova sajma “Vinska vizija Otvorenog Balkana” koji se održao u sklopu samita, gdje se hvalio da je popio stotinjak čaša vina, a što je bilo vidljivo i po njegovom ponašanju.

Ipak, dobro raspoloženje pripitog Vučića iskoristio je i Dritan Abazović, premijer Crne Gore, koji se našalio na svoj račun tako što je predsjedniku Srbije ispričao vic o Crnogorcima.

@dritan Koja je karakteristika crnogorskog štanda? Jedini ima stolicu. 🙂 #dritanabazovic #aleksandarvucic #dritan #crnagora #serbia #balkanopen #balkan #tiktok #viral #montenegro #humor ♬ original sound – Dritan Abazovic

Na videu kojeg je objavio na svom TikTok kanalu vidi se Vučić koji očigledno jedva stoji na nogama, naslonjen na šank, dok ga Abazović pita: “Znaš li po čemu je karakterističan crnogorski štand?”, a potom i odgovara da jedini ima stolicu.

Na to se Vučić nasmijao, a nije poznato da li je i nakon toga smogao snage da obiđe još koji šank vinarija.