Mladoženja u Indoneziji promašio lokaciju putem navigacije i stigao na pogrešno vjenčanje

0
487
blank
Screenshot: Instagram

Mnogi su svjesni da postoje brojne stvari koje mogu poći po zlu kada je riječ o vjenčanju. Međutim, dosad se nikada nije desilo da mladoženja stigne na pogrešno vjenčanje i zamalo oženi pogrešnu ženu kao što je to bio nedavno slučaj u Indoneziji.

Iako je teško povjerovati, Indonežanin je zahvaljujući Google navigaciji stigao na pogrešno mjesto na dan svog vjenčanja.

Naime, par je koristio funkciju dijeljenja lokacije na Google mapama, kako bi osihgurao da svi završe na pravom mjestu, međutim, mlada tvrdi da je definitivno dala pravu adresu, a za incident krivi Google.

Međutim, mladoženja i njegova pratnja ne samo da su se pojavili na pogrešnom mjestu, već su određeno vrijeme pričali s okupljenom porodicom pogrešne mlade, razmijenili poklone, a zatim zauzeli mjesta i tek tada shvatili da im je mlada potpuno nepoznata.

Video je od tada postao viralan u trenutku kada su mladoženja i njegova porodica morali napustiti ceremoniju nakon što su shvatili kakvu su grešku napravili, pišu lokalni mediji.

Srećom, mladoženja je ipak na kraju stigao do pravog mjesta, a dobra vijest je i to da je mlada pristala udati se za njega.