Nestorović ne može da vjeruje da se Srbi plaše najsmješnijeg nuklearnog rata u historiji

0
787
blank

Prijetnje atomskim oružjem koje su se pojavile zbog rata u Ukrajini nisu uplašile doktora Branimira Nestorovića koji je priznao da mu je potpuno nerazumljiv strah Srba zbog najsmješnijeg nuklearnog rata u historiji.

“Nevjerovatno mi je da narod koji je preživeo toliko toga tokom svoje historije može da bude zabrinut zbog običnog nuklearnog rata”, jasan je Nestorović.

“Razloga za paniku stvarno nema jer su srpski geni toliko jaki da možemo da preživimo i strašnije stvari. Mi imamo prirodni imunitet na bombe, radijaciju i slične gluposti. Ovo se naročito odnosi na žene koje su, zahvaljujući estrogenu još otpornije i sad im je prava prilika da letuju na obalama Crnog mora”, tvrdi poznati ljekar.

Po njegovim predviđanjima, eventualni nuklerani rat će kratko trajati i neće ostaviti teže posljedice iza sebe.

“Čitam šta mediji pišu i ne mogu da se načudim besmislicama kojima se ljudi bave. Čini mi se da neko namerno širi paniku i plaši narod katastrofičnim najavama samo da bi povećao tiraž i skrenuo pažnju sa bitnijih tema. Mjesta za bojazan stvarno nema. Nuklerani rat je smiješna stvar, nešto na nivou običnog gripa, a naš narod i država su, kroz vijekove, pokazali da umeju da se bore protiv takvih prijetnji”, uz osmjeh je objasnio Nestorović

Preuzeto sa satičnog portala Njuz.net