Aca Lukas podržao Vatrene: Messi mi nikada neće biti draži od Modrića

0
1083

Dan nakon dramatičnog prolaska Hrvatske protiv Danske, popularni srbijanski pjevač Aca Lukas je na Instagramu poslao poruku podrške Hrvatskoj.

Osim igrača među kojima ima i prijatelje, sjetio se i Zdravka Mamića, osuđenog na šest i po godina zatvora jer je oštetio Dinamo na transferima Lovrena i Modrića. Lukas očito smatra da Mamić nije kriv, piše Index.

“Najiskrenije čestitke, prije svega mojim prijateljima i drugima na plasmanu među osam najboljih reprezentacija svijeta, sjajnim momcima i nogometašima. Bravo za reprezentaciju Hrvatske! Navijam za vas!

Možda se neko složi, a neko ne s ovim, ali reći ću: Ne proganjajte onoga ko je jedan od najzaslužnijih što ste možda i najbolji na svijetu! Mamiću – nagrada, a ne kazna.

Znam da se ovdje mnogima ovo neće svidjeti, ali ja tako osjećam. Znam sigurno da će mi moj prijatelj Jedvaj ili Modrić ili bilo ko od ovih momaka uvijek biti bliži od svih Ronalda i Messija i ostalih. Momci, samo naprijed!”, napisao je Lukas, što je izazvalo oduševljenje navijača Hrvatske.