MMA borac uhvatio pedofile i ponižavao ih, pa ih onda predao policiji

0
342
blank
Screenshot

Profesionalni MMA borac Dustin Lampros objavio je zanimljiv snimak na društvenim mrežama u kojima je prikazao na koji način nalazi pedofile, a zatim ih na sebi svojstven način kažnjava te ih predaje policiji.

U snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, prikazano je kako izgleda jedan od takvih slučajeva, a nakon što se pedofilima predstavi kao 13-godišnja djevojčica, ovaj MMA borac ugovora sastanak s njima i nakon toga ih hvata, maltretira te predaje policiji.

“Kažeš da ti je žao, a došao si s marihuanom, kondomima i dekicom na sastanak sa 13-godišnjakinjom u parku”, govorio u jednom od snimaka.

Nakon toga je natjerao ovog muškarca da radi sklekove i čučnjeve, a da u to vrijeme izgovara obećanje kako “nikada više neće razgovarati sa 13-godišnjakinjama”.

“Ti si 31-godišnji muškarac koji se vozio 45 minuta kako bi se našao sa 13-godišnjakinjom? Jesi li normalan? Šta da se ona stvarno pojavila?”, vikao je na drugog, nakon čega ga je predao policiji.

Inače, riječ je o borcu koji je učestvovao u 29. sezoni “The Ultimate Fightera” i borio se u timu Alexandera Volkanovskog.