Novi Pazar / Vozili pod dejstvom kokaina

0
695
blank
Foto: Pexels

Policija u Novom Pazaru je isključila iz saobraćaja dvojicu vozača od 50 i 37 godina starosti zbog sumnje da su upravljali vozilom pod dejstvom kokaina, odnosno kokaina i alkohola.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaustavili su juče u Ulici Stevana Nemanje u ovom gradu pedesetogodišnjeg vozača automobila “ford“ koji je vozio pod dejstvom kokaina.

Kako navode iz PU Novi Pazar vozač je isključen iz saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podnijeta prekršajna prijava iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Policajci su iz saobraćaja i tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz ovog grada koji je upravljao “audijem“ pod dejstvom kokaina i alkohola.

“Policija ga je zaustavila sinoć u mjestu Mur u Novom Pazaru, a tom prilikom vozač je bacio paklicu cigareta u kojoj se nalazilo četiri paketića sa oko 3,2 grama materije za koju se sumnja da je kokain”, saopćeno je uz PU Novi Pazar.

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnijete prekršajne prijave iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Izvor: SNews.rs