Opširnije o saobraćajnoj nesreći kod Brodareva u kojoj je poginula djevojčica

0
814
blank
Foto: Brodarevske vijesti

Oko 16.30 časova na nekategorisanom putu Brodrarevo – Slatina u mjestu Rijeka, došlo je do slijetanja džipa u rijeku, a tom prilikom je život izgubila maloljetna djevojčica učenica šestog razreda Osnovne škole “Svetozar Marković” iz Brodareva, potvrđeno je “Novostima” u PU Prijepolje.

Do nesreće je došlo nakon što je džip prijepoljskih registarskih oznaka sletio sa klizavog kolovoza u nabujalu Slatinsku rijeku.

POVEZANA VIJEST – Džipom sletio sa puta u rijeku, poginula djevojčica (12)

Za volanom džipa, prema prvim rezultatima istrage, nalazio se stric nesrećne djevojčice, 25-godišnji M. D. Pored njih dvoje u vozilo je bilo još dvoje djece koje prilikom prevrtanja, na sreću nisu zadobili ozbiljnije povrede.

blank
Foto: Brodarevske vijesti

Policijska patrola vozača nije zatekla na licu mjesta po dolasku, ali je kasnije pronađen i prema nezvaničnim informacijama, u krvi je imao alkohola.

Inače, kako je za “Novosti” kazao predsjednik Mjesne zajednice Brodarevo Semir Adilović u tom mjestu ima oko 30 centimetara snijega, putevi ka selima su uglavnom prohodni i na njima ima dosta utabanog snijega.

Tokom dana na područiju Prijepolja, usled klizavog kolovoza desilo se nekoliko saobraćajnih nezgoda, ovo je jedina sa smrtnim ishodom.