Pedofilija u Plavu: Obljubio djevojčicu, pa je odveo kući kao drugu ženu

0
474
blank
Foto: Shutterstock

Uprava policije ispituje slučaj pedofilije u Plavu, gdje je oženjeni muškarac i otac dvoje djece obljubio djevojčicu, koja sada ima 13 godina, i odveo je u svoj dom kao svoju drugu ženu, objavio je portal Standard.

O ovom monstruoznom slučaju policija se informisala od građana, ali i porodice djevojčice čiji roditelji žive u inostranstvu. O tome se ovih dana polemiše i na društvenim mrežama, dok članovi familije ove djevojčice apeluju na nadležne da što prije reaguju o ovom slučaju.

Ovaj muškarac, čiji indetitet nećemo otkriti zbog postupka koji je u toku, već je dao izjavi pred plavskom policijom, koja je djevojčicu pokušala da odvede od njega, ali mu se ona potom ponovo vraćala.

Sumnja se da je muškarac izmanipulisao djevojčicu, te da ista nije svjesna da je u stvari žrtva pedofilije, a ne supruga dotičnog. Po zakonu Crne Gore bigamija je zakonom kažnjiva i zabranjena.

Portal Standard imao je uvid i u fotografije, koje je ovaj muškarac objavljivao na društvenim mrežama, na kojima je sa djevojčicom, ali i sa zvaničnom suprugom.

Zbog osjetljivosti predmeta u slučaj su se uključlili i inspektori kriminalistike iz Uprave policije.

Izvor: Standard.co.me