PRVE SLIKE UHAPŠENOG POLICAJCA UBICE IZ PRIBOJA! Pobjegao u Bosnu, lociran u Trebinju (FOTO)

0
701
blank
Foto: MUP Srbije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a su danas na području Trebinja uhapsili Igora Avramovića koji se tereti za teško ubistvo u Priboju.

Policijski službenici su danas u Trebinju locirali i uhapsili I. A, koji se sumnjiči da je, u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju (Srbija), zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu.

Tridesetpetogodišnjak Ervin Ćelahmetović je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

blank
Foto: MUP Srbije

Kako je i ranije pisano, Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada pretukao sugrađanin Igor Avramović (28), inače policajac s adresom u Beogradu.

Igor Avramović (1995. godine) radi kao pripadnik specijalne jedinice policije u Beogradu, a tokom vikenda je došao u rodni grad.

blank
Foto: MUP Srbije

Na osnovu operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske, locirali su navedeno lice na području Trebinja, nakon čega je i uhapšen.

“Za njih je je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21.05.2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo ‘Teško ubistvo’ propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja”, saopćeno je iz SIPA-e.

blank
Foto: MUP Srbije