Usmtrila ga mašina za drva! Sjeničak nastradao na stovarištu u Beogradu

0
1105

Dragoljub Veličković (63) iz Sjenice nastradao je danas oko 11 sati na stovarištu u Sremčici kada ga je zakačio cjepač mašine za drva.

Kako nam je ispričao vidno potreseni Goran Ješić, vlasnik stovarišta “Ješić” u Beogradskoj ulici 2G u Sremčici na kojem se dogodila nesreća, Dragoljub je iz nepoznatog razloga došao na stovarište i dok niko nije bio prisutan, na svoju ruku je upalio mašinu, piše Blic.

“On je bio beskućnik. Povremeno bih mu platio dnevnicu da za mene ovdje radi. Međutim, danas ga nisam zvao i šta je radio na stovarištu niko ne zna. Ja sam traktor ugasio i prešao u kuću prekoputa da upišem adresu jednom kupcu drva. U roku od od minuta on je uspeo da dođe do traktora, upali ga i iz nekog razloga izađe i pogleda cjepač, koji ga je uhvatio i usmrtio”, kaže vlasnik stovarišta Goran Ješić.

Kako dodaje, Dragoljub nikada nije radio poslove slične ovom.

Za Dragoljuba na licu mjesta kažu i da je volio da popije, praktično i taj novac što zaradi, bi ubrzo potrošio. Vlasnik stovarišta dodaje i je Dragoljuba puštao da boravi na stovarištu, da se utopli u hladnim danima.

Kako saznajemo, nastradali čovjek imao je dva brata i sestru u Sjenici.